Uludağ Üniversitesi  |   Mühendislik Mimarlık Fakültesi  |   Ana Sayfa   | Site Hakkında  |  İletişim  |  English
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Otomotiv Mühendisliği Bölümü

Otomotiv Mühendisliği Bölümü lisans programı içeriği ve ders planı otomotiv mühendisliği bölümleri ders planları ve Türkiye’ de sektörün gereksinimleri göz önüne alınarak oluşturulmuştur. Ders planı oluşumunda yurt dışı Üniversitelerin programlarından yararlanılmış, ayrıca sektör temsilcilerinin, Üniversitelerde Otomotiv alanında çalışan akademisyenlerin görüşleri alınarak düzenlenmiştir. Otomotiv Mühendisliği Bölümünden mezun öğrencilerin sektörde görev almaya hazır bilgi ve yeteneğe sahip yetenekli ve bilgisayar destekli sistemleri kullanma ve araştırma yapabilme becerisi olan mühendisler olarak yetiştirilmesine olanak sağlayacak bir ders planı yapısı oluşturulmuştur. Otomotiv Mühendisliği Bölümü Lisans programı ile ilgili bilgiler ve Ders Planları aşağıda verilen Bölüm Broşüründe yer almaktadır.

Otomotiv Mühendisliği Bölümü Broşürü

Otomotiv Mühendisliği Bölümü Ders Programı