Uludağ Üniversitesi  |   Mühendislik Mimarlık Fakültesi  |   Ana Sayfa   | Site Hakkında  |  İletişim  |  English
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Otomotiv Mühendisliği Bölümü

ErasmusErasmus öğrenci değişimi programı ile öğrenciler 1 akademik yıl içinde 1 veya 2 dönemliğine başka bir Avrupa ülkesi EÜB sahibi yüksek öğretim kurumunda öğrenci olabilirken, öğretim elemanları aynı koşullar altında 1 haftalığına ders vermek üzere yurt dışına gidebilmektedirler. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Mevlana:Mevlana Değişim Programı, yurtiçinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurtdışında eğitim veren yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimini gerçekleştirmeyi amaçlayan bir programdır. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Farabi: Farabi Değişim Programı, Türk Yüksek Öğretim Kurumları arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişimi Programıdır. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.